Nieuws Wapen van Wesepe

Nieuws Wapen van Wesepe / Stichting Zalencentrum Wesepe.
Per 1 januari 2021 stopt Bianca Tielbeke helaas als uitbater van Het Wapen van Wesepe. Wij, als Stichting Zalencentrum Wesepe vinden dat erg jammer en willen haar hartelijk bedanken voor haar inzet en betrokkenheid. Door de coronacrisis is in de horeca erg veel onzeker, zo ook bij Het Wapen van Wesepe. We zijn nu op zoek naar een nieuwe vaste uitbater maar realiseren ons dat dit door die onzekerheid op dit moment lastig is. Maar waar we wel voor zorgen is dat – zodra de regelgeving het toelaat – de deur van het Wapen van Wesepe opengaat voor verenigingen en feesten en partijen. Dus open voor alle gelegenheden zoals u van Het Wapen van Wesepe gewend bent. Met Arjan Bekedam en Rob Veldkamp hebben we de afspraak dat Bekedam Foods & Events de volledige catering voor alle feesten, partijen en grote vergaderingen gaat verzorgen. Arjan en Rob zijn goede bekenden in Wesepe en zeer bekend met het pand. Lopende afspraken worden onder dezelfde condities door hen overgenomen, nieuwe afspraken kunnen rechtstreeks met Arjan en Rob gemaakt worden via: 0570-769 050 of info@bekedam.events
Verenigingen kunnen bijeenkomsten, zoals vergaderingen en oefenavonden
afspreken via het huidige telefoonnummer 0570-531210 of e-mailadres
info@hetwapenvanwesepe.nl. Deze bijeenkomsten zullen we tot nader order
als Stichting Zalencentrum Wesepe zelf oppakken/aansturen. Voor vragen kunt u contact opnemen via bovenstaande telefoonnummers of met Arnold Nijland (06-50213256 / a.nijland@assetworks.nl).

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll to Top