Bridgeclub Wesepe

Leden van Bridgeclub Wesepe, lieve mensen,
Door corona konden wij het seizoen 2019-2020 niet afmaken
Door corona konden wij het seizoen 2020-2021 helaas niet beginnen
Door corona kunnen wij het seizoen 2020-2021 niet hervatten
We hebben besloten om ook in januari niet te beginnen met bridgen en zoals het er nu op lijkt kunnen we seizoen 2020/2021 afschrijven en met frisse moed hopelijk beginnen in september 2021. Dit vanwege onze toch kwetsbare groep en de vele aanpassingen welke gedaan moeten worden op de speellocatie. Mede hierdoor is ook de bridgedrive van zondag 29 november komen te vervallen.
In februari 2020 heeft Vrouwen van Nu een bridgedag gehad bij het Wapen van Wesepe. De organisatie van dit evenement zou ook in februari 2021 bij ons liggen, maar ook dit gaat helaas niet door. Wij vragen begrip voor de situatie en wensen u ondanks alles goede feestdagen toe en blijf gezond ook in 2021.

Namens Bridgeclub Wesepe
Rikie Nieuwenhuis
bridgewesepe@gmail.com

Scroll to Top