Verkoop handwerkspullen

Helaas kan de traditionele verkoopmiddag van de handwerkgroep van de
Hervormde Vrijwilligers Dienst (HVD) in Wesepe door de huidige coronamaatregelen niet doorgaan. Echter, de creatieve vrouwen hebben het afgelopen jaar niet stilgezeten en de nodige welbekende Noorse sokken, dassen, sjaals, mutsen, truitjes, kussens, etc. gebreid, geborduurd of gehaakt. Er wordt nu wel een mogelijkheid geboden deze handwerkspullen – geschikt voor jong en oud – te kunnen kopen, waarbij natuurlijk alle coronamaatregelen in acht worden genomen. Er kan namelijk gebeld worden met Riet Dieperink (0570-531305) of
Riekie Morrenhof (0570-530324). Er kan dan een afspraak gemaakt worden
om een bestelling te doen en deze af te komen halen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll to Top