Oproep filmbeelden Wesepe-Averlo

In 1990 kwam de Labor film “Wesepe 1989-1990 een jaar in beeld” uit. Hiervan wordt een vervolg gemaakt met als werktitel “Wesepe-Averlo in beeld 3.0”. Op dit moment worden er video-opnames gemaakt in Wesepe en Averlo van het dagelijkse leven, het verenigingsleven, mensen en hobby’s, bijzondere activiteiten, enz. De film is nog niet af, mede doordat vele activiteiten geen doorgang konden vinden, door de corona. Ook u kunt een steentje bijdragen bij het tot stand komen van deze film. Wij zijn nog steeds op zoek naar beelden, niet alleen van het verleden, maar ook van het heden. De opnames lopen door tot eind 2021. Dan volgt de montage en de première. Hebt u opnames van: verenigingsleven, sportactiviteiten, agrarische activiteiten, bijzondere momenten op school, of mooie opnames van het landschap van Wesepe en Averlo ? Stel ze beschikbaar en ze worden overgezet (gekopieerd). U kunt ze inleveren bij: Jan Niemeijer, Sichemstraat 5, 8124 AK Wesepe. Of mail naar janniemeyer@home.nl (via “WeTransfer”) Misschien komt uw opname in de nieuwe Labor film! TIP: Film met uw mobiel horizontaal en dichtbij het object. (Niet te veel inzoomen) Bij voorbaat dank, Namens de filmcommissie,
Jan Niemeijer

Scroll to Top