Molen Wesepe wordt opgehesen!

Als het weer meezit dan wordt de achtkant van de molen er opgehesen op vrijdag 16 oktober rond 13.00 uur.

Mededeling henry:

Ik heb zo net gebeld met de regionale politie en gemeente wb het molenhijsmoment morgen. Theo en ik maakten ons toch wat zorgen door de recente maatregelen die zijn afgekondigd. Ze verbieden feitelijk alle vormen van samenkomsten. Politie en gemeente hebben me gevraagd zo veel mogelijk mensen te zeggen dat ze *niet te mogen komen*. Ik heb al eerder duidelijk gemaakt dat het geen evenement is en mensen een eigen verantwoordelijkheid hebben. Met de nieuwe maatregelen zijn mensen feitelijk strafbaar. Het is Corona op z’n ergst nu, we hebben geen keus. Ik begrijp een teleurstelling maar we worden door deze snelle ontwikkelingen ingehaald. De toegang op beide kanten van de Bokkelerweg zullen worden afgezet met dranghekken door gemeente Olst-Wijhe. Het hijsmoment wordt gefilmd, dus het kan wel bekeken worden nadien. Laten we elkaar helpen om dit bericht rond te laten gaan op wesepe.nl, Facebook en whatsapp groepen.Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll to Top