Mededeling m.b.t. hijsen van de molen

Mededeling mbt hijsen van de molen op 16 oktober:

De politie en gemeente verbieden alle vormen van samenkomsten. Politie en gemeente hebben gevraagd zo veel mogelijk mensen te zeggen dat ze *niet mogen komen*. Het is geen evenement is en mensen hebben hierin een eigen verantwoordelijkheid. Met de nieuwe maatregelen zijn mensen feitelijk strafbaar. Het is Corona op z’n ergst nu, we hebben geen keus. Ik begrijp een teleurstelling maar we worden door deze snelle ontwikkelingen ingehaald. De toegang op beide kanten van de Bokkelerweg zullen worden afgezet met dranghekken door gemeente Olst-Wijhe. Het hijsmoment wordt gefilmd, dus het kan wel bekeken worden nadien.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll to Top