EHBO

Hallo dorpsgenoten, Elk jaar komen onze EHBO leden langs de deuren met onze donateurskaarten. Afgelopen jaar (eind 2019) zijn wij ook langs geweest, maar door het corona virus hebben we geen post gehad op evenementen in het dorp. Aangezien velen toen wel donateurskaarten hebben afgenomen voor afgelopen jaar, komen we dit jaar niet langs de deuren. In de hoop dat we aankomend jaar wel weer ons gezicht kunnen laten zien op komende evenementen. Graag wil ik ook even gebruik maken van dit moment om onze EHBO vereniging onder de aandacht te brengen. Op dit moment bestaat onze vereniging uit 8 leden. Dit is eigenlijk te weinig om alle evenementen die op de jaarplanning staan bemand te krijgen met EHBO’ers. Elk jaar komen we 2 keer bij elkaar: een herhalingsdag waarin je de kneepjes van het vak even weer op de voorgrond zet en waardoor je dus ook je diploma behoudt. De andere keer dat we bij elkaar komen is tijdens onze jaarvergadering. Verder wordt er van je verwacht als lid dat je eind van het jaar loopt met de donateurskaarten (1 of 2 straten in Wesepe/buitengebied) en dat je ook een aantal evenementen kan bemannen als post EHBO. We zouden het fijn vinden om nieuwe leden te mogen verwelkomen. Als je nog niet in het bezit bent van een EHBO-diploma, is er de mogelijkheid om deze te halen binnen onze verenging. Ben je al wel in het bezit van je EHBOdiploma en wil je deze behouden, meld je dan bij ons aan. Voor vragen en/of aanmeldingen, neem dan contact op met één van onze bestuursleden:
Inge Wouters voorzitter 06-21515293
Nienke Noordkamp penningmeester 06-55946214
Marijke Oosterhof secretaris 06-24973024
Wendy Riezebos bestuurslid 06-15375989
Nico Wagenmans lid
Ellen Willemsen lid
Erik-Jan Wurkum lid
Ingrid Zwager lid

Scroll to Top