Nieuwe seizoen jeugdsoos

Het nieuwe seizoen gaat beginnen! Programma: 28 augustus soosavond, 11 september uitje, 25 september soosavond, 09 oktober soosavond, 23 oktober soosavond, 06 november uitje, 20 november soosavond, Winterstop. De soosavonden vinden plaats in de Nieuwe Coers van 19:30 uur tot 21:30 uur. Nader informatie over uitactiviteiten wordt via de mail gecommuniceerd. Na een toch wel abrupt einde van onze soosavonden gaan wij vrijdag 28 augustus weer starten. Hier hebben wij erg veel zin in! Omdat de situatie nogal onzeker is, raden we iedereen aan onze website en facebookpagina goed in de gaten te houden. Hierop zal het laatste nieuws bekend worden gemaakt. Vaste bezoekers worden zoals gewoonlijk via de mail op de hoogte gehouden. Heeft uw kind last van 1 of meerdere klachten laat hem/haar dan thuis: gewone verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, koorts. Voor meer informatie kunt u terecht op www.jeugdsooswesepe.nl en op onze facebook: jeugdsoos Wesepe

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll to Top