Klootschieten zondag 4 oktober

Op zondag 6 september zijn we voor het eerst sinds lange tijd weer gaan klootschieten met elkaar. Het was een fijn weerzien en het weer zat gelukkig ook mee zodat we buiten op het terras bij Het Wapen van Wesepe eerst even konden bijpraten onder het genot van een kop koffie voordat we echt van start gingen. We namen deze keer de ‘wielerronde’. Het gooien was voor de één weer even wennen en de ander had zo de smaak weer te pakken. Al met al was het weer een hele gezellige en sportieve activiteit met elkaar.

Op zondag 4 oktober willen we ook weer gaan klootschieten. Let op! We starten om 10.00 uur bij het Wapen van Wesepe maar zullen na de koffie/theeronde in de auto stappen en naar de Eikelhof rijden. Veel klootschieters missen sinds de sluiting van de Lepelaar het rondje bij de Eikelhof. Lange dijk, dwars door het bos en over het fietspad terug. Juist de afwisseling van de paden op deze route is erg leuk om te doen. Als de klootschietronde erop zit, stappen we weer in de auto’s en rijden we terug naar het Wapen voor een drankje. Komt u ook gezellig een keertje meedoen? Ervaring is geen vereiste, fijne wandelschoenen zijn wel handig.     

Scroll to Top