Wandeldriedaagse coronaproof!

Wandel-driedaagse Labor 2020! Voor jong en oud of gewoon met het gehele gezin. “Speciale editie 25 jaar” Coronaproof.

“Vier routes van maandag 3 augustus tot en met vrijdag 7 augustus” te lopen de hele dag of in de avond.

Wandelliefhebbers jong en oud of met het hele gezin kunnen op eigen houtje, in de week van maandag 3 augustus tot en met vrijdag 7 augustus, vier uitgezette routes lopen in en om Wesepe/Averlo op elk moment van de dag.

We vonden het jammer om de 25ste editie van de wandel-driedaagse van Labor, die gepland was op 5, 6 en 7 augustus, door te schuiven naar volgend jaar en nu niets te doen. Dus heeft de Labor Wesepe/Averlo wandelcommissie het onderstaande besloten: Het zou voor Labor de 25ste wandeldriedaagse zijn en daar maken we deze speciale editie 2020 van met als motto: “Coronaproof wandelen daar draaien wij als Labor Wesepe/Averlo onze hand niet voor om”.

Het zou natuurlijk heel leuk zijn als er weer heel veel deelnemers zijn die dan weer kunnen genieten van elkaar en van de omgeving in Wesepe en Averlo.

Op deze site zal nog nadere informatie verschijnen. Waarschijnlijk zullen we een app gaan gebruiken, maar hierover volgt nadere informatie.

Namens de voorzitter van Labor Wesepe, Karolien Wolterink en de Labor Wesepe/Averlo wandelcommissie.

2 Comments

  • Vanavond de “Zoogenbrink route” gelopen. Hele mooie route! Onderweg 1 onduidelijk punt. Na de afslag Tolhuisweg kom je weer op het brede pad welke je moet blijven volgen. Aangezien al het graan nu gemaaid was, was het pad over de akker wat onduidelijk.
    En geen kist met appels gezien.

Comments are closed.

Scroll to Top