Uitslag puzzels dorpskrant mei

In de vorige dorpskrant stonden twee puzzels. De oplossing van de puzzel waarbij je door middel van de paardensprong de uitkomst kon vinden is: Blijf gezond en oefen alvast voor de wandeldriedaagse. De oplossing van de kruiswoordpuzzel is: Bij Labor op de BBQ voorlopig geen bal of kebab als baksel. De eerste drie inzenders met het juiste antwoord van beide puzzels kunnen binnenkort een prijs aan de deur verwachten. Dit zijn: mevr. P. Verduijn, mevr. H. Smeenk en mevr. A. Achtereekte. Alle overige inzenders danken wij hartelijk, zij kunnen ook een aardigheidje verwachten.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll to Top