Actuele lijst afgelaste activiteiten van diverse verenigingen

Hieronder is een actuele lijst met afgelaste activiteiten van diverse verenigingen te zien. Helaas kunnen er veel activiteiten niet doorgaan vanwege het Corona-virus. We hopen elkaar spoedig in betere tijden weer te kunnen ontmoeten bij alle activiteiten die in en om Wesepe georganiseerd worden.

  • Helaas hebben we ook het Ontmoeten in Eigen dorp (OED) moeten stilleggen vanwege het Corona-virus. We weten hoe belangrijk sociaal contact voor oudere mensen is. We bellen dan ook geregeld even mensen op die aan dit project deelnamen om te horen hoe het met ze gaat en of we nog iets voor hen op afstand kunnen doen. Hoe lang dit allemaal gaat duren weet niemand maar voorlopig dus geen OED op donderdagochtend.
  • Alle activiteiten van de jeugdsoos die gepland staan in april en mei gaan niet door.
  • Dauwtappen, festival in Middel gaat niet door. Nieuwe datum 12 en 13 mei 2021.
  • Concours de Hunneruiters gaat op 30 mei ook niet door. Volgend jaar weer op de laatste zaterdag van mei. 
  • We hebben het bridge seizoen beëindigd en beginnen hopelijk weer in september.
  • Klootschieten vervalt in april en mei. 
Scroll to Top