Zondag zing mee met liederen van Huub Oosterhuis!

Op zondag 9 februari zal in de Protestantse kerk van Wesepe weer de bekende Oosterhuis zangdienst plaats vinden. Inmiddels is deze kerkdienst een traditie geworden. Er zullen liederen van de bekende dichter en theoloog Huub Oosterhuis worden gezongen. Het thema van de dienst is ‘Aarde, deze, enig denkbare’. Aan de dienst zal worden meegewerkt door een koor samengesteld uit de cantorij van de Protestantse Gemeente Wesepe aangevuld met zangers uit de regio –in totaal ongeveer 30 personen. Voorganger zal zijn de theoloog Kees Kok. Kees Kok was gedurende lange tijd een naaste medewerker van Huub Oosterhuis en lid van het liturgisch team van de Nieuwe Liefde in Amsterdam. Hij is nog steeds nauw betrokken bij het werk van de Nieuwe Liefde. Hij schreef o.a. een aantal boeken over het werk van Oosterhuis en over liturgie. (meer info:  http://denieuweliefde.com) De cantorij zal worden gedirigeerd door Corinne Ovinge-Best en muzikaal worden begeleid door Marijn Siero. Voor liefhebbers van de liederen van Huub Oosterhuis is deze dienst een absolute must. De kerkdienst wordt gehouden in de Protestantse kerk in Wesepe (Ds. E. Kreikenlaan 3, 8124 AP) en zal beginnen om 15.00 uur op zondag 9 februari. Na de kerkdienst is er koffie met cake waarvoor iedereen van harte wordt uitgenodigd. U bent van harte welkom!

Scroll to Top