Jeugdsoos

Seizoen tot nu toe…

Met nieuwe jongeren én leiding zijn we dit seizoen goed van start gegaan. Onze activiteiten worden goed bezocht, ondanks de krimpende klassen op de basisschool. Zwemmen blijft een topper op de agenda met ruim 20 deelnemers. En op een erg koude novemberavond gingen we met een hele rij fietsende jongens en meisjes naar buurdorp Broekland. Daar hadden ze namelijk weer een spooktocht georganiseerd en daar moesten we natuurlijk bij zijn!

En dan blijkt dat de soosjeugd door de jaren heen niet zoveel is veranderd. Van tevoren is niemand bang en hebben ze allemaal sterke verhalen, maar tijdens de tocht zelf willen ze het liefst allemaal naast de leiding lopen en gillen ze alles aan elkaar ….. Wat ons betreft dus een erg geslaagde activiteit bij de buren.

Programma 2020
10 januari soosavond
24 januari uitactiviteit
07 februari soosavond
28 februari soosavond
13 maart uitactiviteit
27 maart soosavond
10 april soosavond
24 april uitactiviteit
08 mei soosavond
05 juni feestavond

De soosavonden vinden plaats in de Nieuwe Coers van 19:30 uur tot 21:30 uur. Nadere informatie over uitactiviteiten is te vinden op
www.jeugdsooswesepe.nl of op onze facebookpagina.
Vaste bezoekers ontvangen een mail.

Scroll to Top