Informatieve avond over woning isoleren


Op 20 november heeft Buurkracht Wesepe een deelnemers-bijeenkomst georganiseerd met veel informatie over mogelijkheden van isoleren van je woning. Veel dorpsbewoners nemen al actie met diverse isolatie-activiteiten zoals spouwmuur, vloer en/of dakisolatie.
Wil je de inspirerende inleiding van Marco Revenberg terugzien, dat kan via link: https://woningadvies.revenberg.net/informatieavond-woning-isoleren/;

Energiebesparen, maak gebruik van de gratis energiescan

Inwoners van de gemeente Olst-Wijhe komen in aanmerking voor een gratis energiescan van hun woning. Op basis van aangeleverde informatie over je woning en je persoonlijke vraag, kan een energievakman langskomen om professioneel advies te geven over aanpassingen aan de woning die de meeste energie besparen en dus geld kan opleveren. Aanvraag van de energiescan kan via Buurkracht Wesepe of Energieloket Salland:        
https://wonen.olst-wijhe.nl/energieloketsalland.

Warmtebeelden woning: kieren zoeken

Buurkracht heeft een warmtecamera beschikbaar gesteld waarmee je een warmtescan kunt maken (van de buitenkant) van je woning. Op de beelden kun je aan de kleurverschillen precies zien waar je woning warmte lekt en dus nog isolatie nodig heeft. Het team in Wesepe gaat de komende week op pad om warmtebeelden te maken. Wie interesse heeft in gekleurd kijkje op zijn eigen woning, kan zich aanmelden via:
https://www.buurkracht.nl/buurten/wesepe/buurtpagina.

Scroll to Top