Dorpsquiz Wesepe

Op 3 november vond de 2e editie van de DorpsQuiz Wesepe plaats.
Met 347 deelnemers in 20 teams werd de strijd met de 101 vragen aangegaan.

Al enkele weken waren deelnemers in de ban van: Hét geluid.
Via mysterieuze aanwijzingen kon men achterhalen dat het geluid wordt geproduceerd door de broodsnijmachine van Bakkerij Van Rijssen. Dit werd het snelst geraden door Richard Flierman. Hij won daarmee een prachtige kaasplank van de Kaasbaas, zo werd bij de prijsuitreiking op 8 december in Wapen van Wesepe duidelijk.

Een pittig onderdeel van de DorpsQuiz was de spellingtoets, welke werd gewonnen door Fleur en Linda. Zij gingen met een amandelletter de deur uit.

De troostprijs (een heerlijke cake) viel ten prooi aan het team ‘Vrouwen van Nu’. Het kleine team van slechts 7 leden behaalde, ondanks de laatste plaats, toch een heel mooie score van 137.01 punten.

De beste locatieversiering was voor team ‘Marleens Aanhang’ en team ‘Op het Juiste Spoor’. Ook zij wonnen wat lekkers voor het hele team.

Tijdens de prijsuitreiking van de DorpsQuiz vouwden de online quiz deelnemers van dit jaar vliegtuigjes, waarbij Taco namens Alieke zijn vouwtuigje het verst de zaal in gooide. Alieke won hiermee een vleespakket en een pentekening van Jos van Westing.

En dan onze toppers, de nummers 2 & 3 niet te vergeten! Voor het eerst in de top 3 ging team ‘Quiznix’ er met de derde prijs vandoor. Ze ontvingen allemaal een medaille, wat lekkers en een geldprijs.

Nummer 2: team ‘Rob&Co’. Ze schuurden de eerste plaatst al aan, maar wisten team ‘GoedGoan’ dit jaar nog niet van de troon te stoten. Ze gingen naar huis met een medaille voor alle teamleden, iets lekkers en een geldprijs.

Met slechts 1,96 punten voorsprong op team ‘Rob&Co’ won team ‘GoedGoan’ dit jaar voor de tweede keer op rij de Dorpsquiz. Zij hadden hun joker ingezet in de categorie Breinbrekers en behaalden daarin de maximale score. De trotse winnaars gingen naar huis met een stapel felicitatiekaarten van de andere teams, een taart van bakkerij van Rijssen, een medaille voor alle teamleden en een trofee.

Alle winnaars van harte gefeliciteerd!

Iedereen hartelijk dank voor de enthousiaste deelname. Sponsoren bedankt voor jullie inbreng! In 2021 hopen wij weer een DorpsQuiz te organiseren.

Het bestuur DorpsQuiz Wesepe

Scroll to Top