Activiteiten SC Wesepe


Nieuwjaarsreceptie
De nieuwjaarsreceptie is in 2020 op 5 januari om 12:30 uur. Voor de receptie zal eerst het traditionele oliebollentoernooi gespeeld worden waarna voorzitter Heleen Flierman om 13:00 haar nieuwjaarstoespraak zal houden. De receptie is uiteraard weer in de kantine van sportpark de Muggert.

Tijdens deze receptie zullen er ook weer verschillende jubilarissen van Sportclub Wesepe in het zonnetje worden gezet. Voor de nieuwjaarsreceptie wordt de trekking van de verloting gedaan. U bent allen van harte welkom.

Winterstop
Momenteel is het winterstop en ligt de competitie stil. Er wordt nu ook een aantal weken niet getraind. Wel zal Wesepe 1 meedoen aan het zaalvoetbal-toernooi in Broekland op 29 december. Aanvang toernooi is 13:00 uur.

Traditiegetrouw gaat de selectie van Wesepe 1 en 2 het 2e weekend van januari weer een weekendje weg, om te werken aan de teambuilding. Wesepe 1 oefent op zondag 19 januari tegen Heeten 1. Deze thuiswedstrijd zal gespeeld worden om 12:00 uur. Op zondag 26 januari wordt de competitie van Wesepe 1 hervat tegen Emst 1.

Accommodatiedagen
Op zaterdag 19 januari, zaterdag 14 maart en zaterdag 16 mei (nog onder voorbehoud) worden er weer accommodatiedagen gehouden op sportpark de Muggert. Onder leiding van de onderhoudscommissie worden er enkele klussen opgepakt zodat het sportpark er weer in een goede staat bij ligt.

Sinterklaas
Op zaterdag 30 november kwam Sinterklaas op bezoek bij Sportclub Wesepe. Het was een koude zaterdag, maar dit mocht de pret niet drukken. Sinterklaas kwam met zijn Pieten aan op de Sportclub, waarna er een gezellig kinderfeest losbarstte op Sportclub de Muggert.

Wesepe JO17 officieus kampioen
Wesepe JO17 heeft op zaterdag 7 december met 1-1 gelijk gespeeld tegen nummer 2 SVI JO17-5. Wesepe JO17 eindigt daarmee met 28 punten uit 11 wedstrijden. SVI heeft nog een wedstrijd in te halen. Ze staan nu op 25 punten uit 10 wedstrijden. Ze spelen op 18 januari een inhaalwedstrijd tegen nummer 3, VEVO JO17-1. Als SVI niet met meer dan 10 goals verschil wint, is Wesepe JO17-1 officieel kampioen. Een puike prestatie van trainer Nick Jansen en zijn manschappen.

Bestuursleden gezocht
Voor de afdeling Voetbal wordt er nog steeds naar bestuursleden gezocht. We zijn nog steeds op zoek naar een wedstrijdsecretaris en een voorzitter. Op de site van SC Wesepe staat een functieomschrijving. Lijkt dit je wat of ken jij iemand die je hier geschikt voor acht? Geef dit door aan één van de bestuursleden.

Sportclub Wesepe wenst u allen alvast fijne feestdagen en een gelukkig 2020!

Scroll to Top