Nicolaasconcert met Eric Vloeimans

Eric Vloeimans opent nieuw seizoen Nicolaasconcerten. De beroemdste trompettist van dit moment Eric Vloeimans treedt 6 oktober op in de Nicolaaskerk in Wesepe. Deze eigenzinnige muzikant laat zich niet in een hokje plaatsen: moeiteloos laat hij de grenzen tussen klassiek, jazz, wereldmuziek en rock vervagen. Zo verrast hij zijn publiek met een karakteristiek, eigen geluid en een persoonlijke stijl. In Wesepe speelt Vloeimans samen met Tuur Florizoone op accordeon en Jörg Brinkmann op cello. Eric Vloeimans kreeg verschillende prijzen, waaronder de Bird Award van het North Sea Jazz Festival en de Gouden Notenkraker. In 2014 speelde hij het Koningsconcert voor Willem Alexander en Maxima. Dit belooft een zeer bijzonder concert te worden, dus reserveer snel. Datum: Zondag 6 oktober om 15:00 uur (14:30 uur is de deur open) Locatie : Nicolaaskerk, Ds. E. Kreikenlaan 3 in Wesepe Entree: € 20 (inclusief consumptie) Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur of via www.denicolaasconcerten.nl

Stichting De Nicolaas Concerten * Secretariaat: Wilma Eskes Velsdijk 6, 8124 PP Wesepe * Rabo NL83RABO158809580 www.denicolaasconcerten.nl * info@denicolaasconcerten.nl

Scroll to Top