Allerlaatste Tentfeest 19-20 oktober

Locatie: Sprokkelerveld, Wesepe

Tekstvak:

Het Allerlaatste Tentfeest

19 en 20 oktober 2019 – Wesepe

Locatie: Sprokkelerveld, Wesepe

Op 19 en 20 oktober sluiten we met zijn allen weer het tentfeestseizoen af. Dit jaar een nieuwe locatie én geen vrijdagavond, maar Oktoberfest op de zondag.

Pubquiz

Op de zaterdag wordt er van 19.00 – 21.00 uur een pubquiz georganiseerd. Een team bestaat uit maximaal 8 personen. Dit jaar zijn er ook VIP tafels beschikbaar (beperkt aantal!!). Tijdens de pubquiz kun je onbeperkt drinken met je team (uitsluitend bier, wijn en fris). Kosten pubquiz:

VIP tickets (incl. entree zaterdagavond): € 32,50 p.p.

Combiticket deelname pubquiz en entree zaterdagavond: € 12,50 p.p. 

Feestavond

Zaterdagavond sluiten we met jong én oud het tentfeestseizoen af. We hopen dat het dit jaar weer net zo’n geweldige feest wordt als de vorige edities.. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Kraakthelder en DJ-team Sjiek.

Tickets voorverkoop: € 7,50 // Tickets aan de tent: € 10,-

Oktoberfest m.m.v. Wiesnhammer & DJ Tony Schumacher

De lederhosen en de dirndls mogen weer uit de kast! Op zondag 20 oktober is het tijd voor bier, wijn en bradwursten. De entree is gratis, maar wil jij zeker zijn van een tafel? Koop dan de ticket: Tafelreservering Oktoberfest voor  € 50,-. Het eerste rondje bier incl. bierpullen is dan van ons. (De ticket gaat per tafel voor 8 personen).

Tent open: 14.30 uur // eind: 22.00 uur

Tickets/ opgave pubquiz:

Voor opgave pubquiz, entreetickets en het reserveren van een tafel voor het Oktoberfest. Ga naar www.allerlaatstetentfeest.nl. Binnenkort kun je ook de tickets voor de pubquiz en de zaterdagavond verkrijgen bij Bakkerij van Rijssen. 

[online ticketprijs is excl. € 0,80 reserverings- en administratiekosten].

KIJK VOOR MEER INFO OP: www.allerlaatstetentfeest.nl

Scroll to Top