Kermisdienst en meer…..

Zondag 25 augustus 11:00 uur; Oecumenische kerkdienst Kermisdienst in Wesepe: Klopt het Weseper har(t)(d)? Als dorp is het moeilijk om te overleven. Vaak voel je je als dorpeling het sluitstuk bij vele plannen. Neem de glasvezel; De groene kabels zijn er gekomen, maar of de verbinding er ook is? De nummering van de wegen: niemand regelt het echt. Aan de andere kant merken we ook dat er ontzettend veel in beweging is. Dat kan natuurlijk niet anders, omdat ook in Wesepe de grote vragen van de wereld spelen. Vraagstukken zoals de duurzaamheid, energieneutraal bouwen, asbestdaken op huizen en schuren. Zo groot dat je die als dorp niet op kunt lossen. Vragen als; leefbaarheid in het dorp, hoe blijven we een levende gemeenschap waar we een plek houden om samen te komen, waar het kloppende hart voelbaar is. Eens per jaar voelen we dat tijdens de zomerfeesten, maar waar klopt het Weseper hart de rest van het jaar voor? We willen dat kloppende hart voelen op de kermisdienst van zondag 25 augustus om 11.00 uur. We gaan het zien, proeven, horen en natuurlijk vieren. Daar kunnen we u natuurlijk niet bij missen. Wees welkom. De voorgangers zijn Ds. Martje Veenstra-Oving en Godelieve Pieper, geestelijk verzorger. Tijdens de viering wordt er gecollecteerd voor stichting Madre Rosetta. U kunt alvast een kijkje nemen op http://madrerosetta.nl/, dan weet u waar uw gulle gaven naartoe gaan.

Waar kunt u zich nog voor inschrijven? Hoewel de inschrijvingen goed gaan, kunt u zich nog opgeven voor de volgende onderdelen De Cross, JAKO’s watervolleybal, Het Weseper lunchbuffet, Het Vogelschieten. Opgeven kan door een mail te sturen naar info@zomerfeestenwesepe.com of dit via onze website: www.zomerfeestenwesepe.com te doen.

Nieuw dit jaar is het onderdeel ‘Wesepe got talent’ op de vrijdagavond. Diverse acts zullen er voor u gebracht worden deze avond waarbij uiteindelijk een jury zal gaan bepalen wie zich de grootste talenten van Wesepe mogen noemen.

Overige mededelingen: Automatische incasso zal in de week voor de kermis worden geïnd.

Vlag Zomerfeesten Wesepe                                                                                                                                                                    Koop nu de unieke Zomerfeesten Wesepe vlag (afmeting 100×70 cm) à €10,- en versier tijdens het kermisweekend het dorp met je vlag. De vlag is voorzien van het logo van Zomerfeesten Wesepe (zie het plaatje) en kan ieder jaar opnieuw worden gebruikt. Wil je er eentje? Bestel door te mailen naar: info@zomerfeestenwesepe.com

Scroll to Top