Ik ga op vakantie en ik neem mee…

dorpsquiz wesepe

Heb jij hem nog? Die prachtige rode DorpsQuiz pen! Die met dat mooie lampje erin. Die pen die een puzzel op zich bleek te zijn. “Moet je nou draaien of drukken”? Die pen waarvan we in het quizboek schreven BEWAAR HEM NOU MAAR GEWOON, want je weet nooit wanneer hij van pas gaat komen… Die pen dus! Nou pak hem er maar bij en steek hem in je koffer. Deze zomer willen we jullie namelijk vragen om een originele / ludieke foto te maken van jou en je pen op vakantie. Neem hem mee op pad en laat hem de wereld zien. Laat hem proeven van de zomer en genieten van zon, zee en strand. Het maakt ons niet uit of dat in Tanzania of Tuinzania is. Je hoeft tenslotte niet ver om het fijn te hebben samen 😉 En een reisverslag vinden we altijd gezellig, maar denk erom, de foto telt! Insturen kan naar dorpsquiz@wesepe.nl tot uiterlijk 30 augustus, 13.00 uur.
Inschrijven teams kan per 1 september vanaf 13.00 uur. Dit is een individuele opdracht en telt mee voor de online lotingslijst. De leukste inzending(en) worden door de organisatie beoordeeld en mogelijk beloond tijdens de prijsuitreiking op 8 december  in “het Wapen van Wesepe”. Je vindt ons op https://dorpsquiz.wesepe.nl maar houd ook offline alles in de gaten deze zomer! En zie je iets vreemds, dan zou ik maar eens even goed gaan kijken wat het te betekenen heeft! Bekijk alle INS & OUTS (Ja dat is een hint 😉)

Scroll to Top