Weseper oudejaarsconference

VOORAANKONDIGING WESEPER OUDEJAARSCONFERENCE. “WESEPE TELT AF” Op ZATERDAG 28 DECEMBER 2019 organiseert Revuegezelschap Tempo een heuse oudejaarsconference. Verschillende zaken van het afgelopen jaar komen, onder het motto: “alles wat u nog niet wist” met een knipoog voorbij. Een oudejaarsconference voor en door Wesepenaren! De avond wordt gehouden bij Het Wapen van Wesepe en start rond de klok van 20.00 uur. Na afloop willen we er een gezellig feest van maken. Kortom, een avond die je absoluut niet missen mag! Tempo zoekt jou! Wil je een bijdrage leveren, of wil je meer informatie? Meld je dan aan via: mail@tempowesepe.nl, of bij Gerard Willemsen (06-21965983), Arnold Nijland (06-50213256) of Karin Nieuwenhuis (06-10404585).

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll to Top