Vrijdag 21 juni tuinendag 2019

Vrijdag 21 juni hebben wij onze jaarlijkse tuinen dag gepland. ’s Morgens gaan we naar de tuin De Hoefslag. Deze tuin ligt aan de oostkant van Gorssel, verscholen achter de bebouwing van Gorssel en omzoomt door oude bomen: een verrassende landschapstuin. Vanuit verschillende wandelpaden en zitplekken zijn de doorkijkjes telkens weer spannend. Na de lunch in Gorssel rijden we naar de tuin van Dorth. In deze tuin is het heerlijk toeven. U dwaalt door een cottage tuin met een moestuin en een vijver en komt tot slot in de boomgaard. De verschillende idyllische zitjes laten u genieten van het landschap en de stilte. We vertrekken om 9.30 uur bij de kerk en hopen dan rond 16.30 uur weer terug te zijn. Wilt u zich vóór 14 juni a.s. telefonisch opgeven a.u.b.? Telf.nr.: Marijke Roodenberg: 0570-531721/ Bertha Dijkslag: 0570-531467. Graag bij opgave doorgeven of u wilt rijden.

Scroll to Top