OPEN DAG De Cirkel terminale zorg Midden-Salland

zaterdag 1 juni van 10.00 – 14.00 uur

Op zaterdag 1 juni van 10.00 – 14.00 uur worden er rondleidingen gegeven in het hospice van stichting De Cirkel terminale zorg Midden-Salland aan de Monumentstraat 57b in Raalte.

Tijdens het Open Huis worden de rondleidingen  in kleine groepjes verzorgd. Verder  kan alle wenselijke informatie worden verkregen over zorg die mogelijk is in het hospice en bij mensen  thuis. De voorbereiding op een afscheid en het voortdurend klaar moeten staan vraagt veel van direct betrokkenen. Stichting De Cirkel kan behulpzaam zijn met aandacht voor het leven in de laatste levensfase.

Het hospice heeft zijn plek in de samenleving bewezen.  De mooie locatie met warme uitstraling en de liefdevolle zorg die er door vrijwilligers in samenwerking met de coördinatoren wordt gegeven, is van en voor iedereen in Midden-Salland. Omdat er voor menigeen een drempel is om er binnen te gaan terwijl je er niet persé hoeft te zijn, organiseert De Cirkel dit jaarlijks terugkerende Open Dag. Pas als je echt even binnen bent geweest ervaar je de huiselijke sfeer van het ‘bijna thuis huis’ voor mensen in hun laatste levensfase en hun naasten. Daarnaast is het de mogelijkheid om de zorg thuis onder de aandacht te brengen. Voor ieder is er warme persoonlijke zorg passend bij de wensen.

Raalte, april  2018

Scroll to Top