Film Voorzieningenhart Wesepe

Dat het hart een belangrijk orgaan in ons lichaam is weten we allemaal. Daarom zijn we er ook zo zuinig op. Hetzelfde geldt voor het hart in een stad of een dorp. Een centrale plaats waar activiteiten plaatsvinden, een plek waar reuring is en waar inwoners trots op zijn.

Dat er wat moet gebeuren in Wesepe voor de toekomst, staat buiten kijf. We willen allen graag dat de kerk, het Wapen van Wesepe, de sportvelden, de sportzaal, de school, de kinderopvang etc blijven bestaan. Om aan de wensen en eisen te kunnen blijven voldoen op het gebied van onderwijs en cultuur zal er echter flink vernieuwd moeten worden. Daarom is het samenwerkingsverband voorzieningenhart gelanceerd.

Kunnen we samen een kloppend dorpshart realiseren?

Dit filmpje maakte de afdeling communicatie van Voorzieningenhart Wesepe voor Jij&Overijssel. Kijk, deel en like!

https://www.jijenoverijssel.nl/8079/voorzieningenhart-wesepe

Scroll to Top