Woningen in Boskamp klaar voor de toekomst


De bewoners van de huurwoningen in Boskamp zijn tevreden over het verloop van het grootschalige onderhoud aan hun woning. Begin april heeft SallandWonen de onderhoudswerkzaamheden aan de 37 huurwoningen in Boskamp afgerond. De bewoners geven als eindresultaat een 7,8.

Complimenten
SallandWonen heeft de bewoners en de bouwers getrakteerd op poffertjes om de afronding van het project te vieren. Tijdens een gezellig samenzijn sprak Marijke Kool, directeur-bestuurder van SallandWonen, haar complimenten uit voor het vele werk dat is verzet. Ze bedankte de bouwers voor de inzet en de goede samenwerking. Er was een speciaal woord van dank voor alle bewoners. Het onderhoud vond plaats terwijl de bewoners in de woning bleven wonen. Dat betekent dat de bewoners een zware en intensieve tijd achter de rug hebben, want de woningen zijn grondig aangepakt.

Klaar voor de toekomst
De woningen in Boskamp zijn zeer goed geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen. Een deel van de woningen heeft hierdoor het energielabel A gekregen en een deel van de woningen het energielabel B. Waar nodig zijn badkamers en toiletten opgeknapt, is er asbest verwijderd en zijn daken en kozijnen vernieuwd. SallandWonen heeft dit project uitgevoerd met Mateboer Bouw uit Kampen. Gezamenlijk met alle onderaannemers is hard gewerkt aan de goede resultaten.

Woningen in Boskamp klaar voor de toekomst

De bewoners van de huurwoningen in Boskamp zijn tevreden over het verloop van het grootschalige onderhoud aan hun woning. Begin april heeft SallandWonen de onderhoudswerkzaamheden aan de 37 huurwoningen in Boskamp afgerond. De bewoners geven als eindresultaat een 7,8.

Complimenten
SallandWonen heeft de bewoners en de bouwers getrakteerd op poffertjes om de afronding van het project te vieren. Tijdens een gezellig samenzijn sprak Marijke Kool, directeur-bestuurder van SallandWonen, haar complimenten uit voor het vele werk dat is verzet. Ze bedankte de bouwers voor de inzet en de goede samenwerking. Er was een speciaal woord van dank voor alle bewoners. Het onderhoud vond plaats terwijl de bewoners in de woning bleven wonen. Dat betekent dat de bewoners een zware en intensieve tijd achter de rug hebben, want de woningen zijn grondig aangepakt.

Klaar voor de toekomst
De woningen in Boskamp zijn zeer goed geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen. Een deel van de woningen heeft hierdoor het energielabel A gekregen en een deel van de woningen het energielabel B. Waar nodig zijn badkamers en toiletten opgeknapt, is er asbest verwijderd en zijn daken en kozijnen vernieuwd. SallandWonen heeft dit project uitgevoerd met Mateboer Bouw uit Kampen. Gezamenlijk met alle onderaannemers is hard gewerkt aan de goede resultaten.

Scroll to Top