Leiding gezocht jeugdsoos!

Jullie hebben een tijdje niets van ons gelezen, maar we hebben zeker niet stil gezeten. Het seizoen is namelijk weer in volle gang en de soosavonden en uitjes wisselen elkaar in hoog tempo af. Nieuw dit seizoen was een spooktocht bij onze buren in Broekland. Erg spannend, leuk en ook wel een beetje eng. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar. Ook op herhaling: onze stroopwafelactie. Deze vindt dit jaar plaats op vrijdag 10 mei. Nadere informatie volgt.
Dit alles is niet mogelijk zonder goede leiding en momenteel kunnen we wel wat aanvulling gebruiken. Wat zoeken we? Enthousiaste mensen die het leuk vinden om samen dingen te organiseren en die  gemiddeld een paar uur per maand (op de vrijdagavond) willen besteden aan de jongeren uit Wesepe en omgeving. Is dat iets voor jou, meld je aan via info@jeugdsooswesepe.nl.  Wil je eerst meer informatie, kom dan gerust een keer kijken bij een soosavond. De data zijn te vinden op www.jeugdsooswesepe.nl