Jaarlijks reisje senioren woensdag 15 mei

Het Jaarlijkse reisje vindt dit jaar plaats op woensdag 15 mei! Vanaf 9.00 uur staat de bus van de TCR klaar op het Kerkplein, en we brengen dit jaar een bezoekje aan Friesland! Om 10.45 uur hopen we in Hemrik te zijn waar de koffie/thee en Friese oranjekoek voor ons klaar staan. We gaan naar “Stoeterij ’t Swarte Paert ”, en ja u raadt het al, naar het prachtige, statige en majestueuze, zwarte Friese Paard! Een gids zal ons rondleiden, en neemt ons mee om een kijkje te nemen in de hengstenhouderij met de mooiste “vaderdieren”, stallen, museum met klederdrachten, sjezen, arrensleden, koetsen, rijtuigen etc. Rond 12.30 uur gebruiken we daar ook onze uitgebreide lunch. Er is een winkeltje waar we evt. ook nog wat souvenirs kunnen kopen.

We blijven in de Stoeterij, waar we vanaf 14.00 uur kunnen kijken naar een dressuur demonstratie met aansluitend een kür op prachtige muziek. Nadien kunnen we het paard die de show heeft gegeven nog even aaien, of een foto maken. Aansluitend drinken we nog een kop koffie/ thee met een bonbon. Aanvang terugreis ca. 15.45 uur, en we hopen tegen 17.30 weer in Wesepe te zijn. Een aansluitend diner staat dan voor ons klaar in “het Wapen van Wesepe”. Alles is overdekt, zonder drempels en uitstekend toegankelijk. De kosten voor deze dag inclusief het diner zijn  € 55,00 p.p. Mocht u een dieet hebben, uw eigen rolstoel/ rollator mee willen nemen, laat dit dan even weten bij opgave. Opgave tot 6 mei, tijdens het eetproject of soos, of bij Mientje Lam tel: 531960. Betaling via de bank op NL 84 RABO 0377735361 t.a.v. Ouderensoos Wesepe e.o. Neem gerust een vriend(in), buur of kennis mee! Geef u snel op, want vol is vol! We hopen net als voorgaande jaren weer op een mooie en zonnige dag. Graag zien we u op deze activiteiten. Groeten van Mientje, Jan, Frank, Fineke en Erna.

Scroll to Top