Info middag wonen in het groen 9 maart

WONEN IN HET GROEN, 13 BOUWKAVELS IN WESEPE! INFORMATIE MIDDAG ZATERDAG 9 MAART  TUSSEN 14.00 – 16.00 UUR Als alles volgens planning verloopt gaan rond de zomer van dit jaar de nieuwbouwkavels in plan Hiethaarshoek te Wesepe in de verkoop voor (semi-) vrijstaande woningen. In het plan kunnen nog dertien woningen worden gebouwd, waarbij de toekomstige bewoners zelf hun ontwerp en indeling kunnen bepalen. Op het perceel stond tot voor kort een andere kavelindeling gepland. Met medewerking van Marten Ontwerpt uit Broekland en landschapsadviseur Harry ten Have uit Schalkhaar, heeft dit een geheel nieuwe invalshoek gekregen. Samen kwamen deze Sallanders tot de plannen zoals deze nu zijn voorgelegd aan de Gemeente. Er is meer aandacht voor ruimtelijke indeling en verbinding met de omgeving, variatie in positie en type woning, het betrekken van water in het plan en het vrije landelijke gevoel wat bewoners zullen krijgen. Door de ervaring die zij hebben met het ontwikkelen van locaties zullen veel potentiële kopers het een aantrekkelijke locatie vinden. Wilt u alvast kennis maken met de nieuwe invulling van dit project? Dan bent u welkom op zaterdag 9 maart tussen 14.00 – 16.00 uur. U kunt vrij inlopen op locatie waar betrokken partijen u graag te woord staan en het plan aan u kunnen verduidelijken. De verkoop van de kavels zal via Hannink Makelaars uit Raalte verlopen. Ook zij zullen deze middag aanwezig zijn.

Scroll to Top