Herrie op het eiland

Ga mee naar… ‘Herrie op het eiland’!

Vrijdagavond 5 april & zondagmiddag 7 april spettert Jong Tempo van het toneel met ‘Herrie op het eiland’. Opnieuw is de toneelvereniging uit Wesepe aan de slag gegaan met een enthousiaste en talentvolle club kinderen en het resultaat mag er zijn: een zonovergoten, bruisende voorstelling met spanning, humor, dans en muziek. Echt een aanrader voor jong en oud.

Een groepje gangsters denkt zich met hun schat schuil te kunnen houden op een ‘rustig’ tropisch eiland. Dan ontstaat er herrie. Een cruiseschip vol kleurrijke passagiers meert aan en het is gedaan met de rust. De gangsters moeten snel iets verzinnen om ze weer van het eiland af te krijgen. Ze verkleden zich als piraten, maar de passagiers trappen hier niet in. Dan bedenken ze een Spinnenkoningin met een zogenaamd gevaarlijke megaspin. Nu ontstaat er wel paniek en men besluit onmiddellijk van het eiland te vertrekken. Maar… het schip is weg! Er zit voor iedereen niets anders op er het beste van te maken en ondertussen te proberen op andere manieren naar huis te kunnen.

Voor de altijd klagende Peter en Louise Steenbeen zijn al deze ontwikkelingen iets te veel van het goede (‘Kapitein, dit staat niet in de folder’). En mevrouw Botox met haar hondje Blub Blup kan er ook niet echt meer om lachen of huilen. Bob Dorst, DJ Herrie, Dokter Love, en Silvie Selfie beleven allemaal hun eigen avontuur. En ondertussen geeft De Wijze aan iedereen niet altijd even duidelijke aanwijzingen. Tel daarbij de kunsten op van matroos Shakie met zijn cocktailshaker en de chaos is compleet. Als er dan ook nog een schatkaart wordt gevonden, die leidt naar een magische steen, ontstaat er een ware tweestrijd tussen de passagiers en de gangsters. Wie de steen namelijk wegneemt ontvangt eeuwige rijkdom, maar dan zal het eiland zinken! De spanning stijgt…

De locatie is het Wapen van Wesepe. Op vrijdag 5 april begint het om 20.00 uur en op zondag 7 april om 14.00 uur. De entree is € 5,- voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Kijk ook op: www.tempowesepe.nl

Scroll to Top