Russische muziek zondag 17 februari Nicolaaskerk

In een poëtisch en dramatisch programma neemt het Brackman Trio de concertbezoeker mee door de grootsheid van de Russische muziek. Het Brackman Trio – Tim Brackman (viool), Kalle de Bie (cello) en Sean Morgan-Rooney (piano) – werkt in dit concert samen met de Noors-Russische sopraan Elizaveta Agrafenina.

Voor de pauze zingt zij een serie liefdesgedichten van Alexander Blok die Shostakovich op muziek heeft gezet. Tragisch en verdrietig, maar betoverend mooi en emotioneel. Na de pauze staat muziek van de componist Pyotr Ilyich Tchaikovsky centraal.

zondag 17 februari om 15.00 uur (14.30 uur is de deur open)
Nicolaaskerk, Ds. E. Kreikenlaan 3 in Wesepe
Entree € 15 (inclusief consumptie)

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur of via www.denicolaasconcerten.nl

Stichting De Nicolaas Concerten * Secretariaat: Wilma Eskes Velsdijk 6, 8124 PP Wesepe * Rabo NL83RABO0158809580 www.denicolaasconcerten.nl * info@denicolaasconcerten.nl  

 

Scroll to Top