Wie wil in Wesepe een starterswoning?

Al geruime tijd gaan er in Wesepe geluiden op dat er geen of veel te weinig aandacht is voor jongeren die een betaalbare koop of huurwoning zouden willen, de zogenaamde starterswoning. Maar er komt nu daadwerkelijk een onderzoek in opdracht van de Provincie Overijssel waarbij gedetailleerd gekeken wordt wat de woonbehoeftes van jongeren in vijf kleine dorpen in de Provinciezijn. En daar is jullie de kans: Wesepe is een van die vijf kernen. Op 21 januari wordt er een speciale avond georganiseerd waarbij de Wesepse jongeren van 18 tot 35 jaar gevraagd worden naar hun woonwensen. Wij nodigen speciaal de jongeren uit, die de komende jaren aan hun eerste eigen woning willen gaan beginnen. Uiteraard zijn alle andere belangstellenden ook van harte welkom!

Waar: het Wapen van Wesepe, wanneer: 21 januari om 20:00 uur

Aan de hand van deze peiling hopen we als Wesepe de woonwensen van onze jongeren richting de Provincie en de Gemeente met cijfers te onderbouwen en later plannen daadwerkelijk te kunnen uitvoeren.  Deze peiling zal uitgevoerd worden door Thijs Elderink, die daar al ervaring mee heeft opgedaan o.a. in zijn woonplaats Diepenheim. Hij zal een peiling houden op deze avond met behulp van Mentimeter wat zorgt dat er veel interactie is en je direct vragen kunt stellen en beantwoorden. Neem dus je mobiel mee! Wij hopen dat er zoveel mogelijk jongeren komen. Zeg het voort!!!!

wesepe
Scroll to Top