Prachtig weer kleurt herfstrit Hunneruiters

De Hunneruiters hadden stralend weer bij hun jaarlijkse herfstrit.

De 1e zondag van november was het weer tijd voor de traditionele Berend Albert Boerenkool Tocht. Deze buitenrit draagt de naam van de 1e instructeur tijdens de oprichting van de rijvereniging en ponyclub bijna 45 jaar geleden. De leden vertrokken in twee groepen na een kop koffie vanaf de locatie van de fam. Flierman. Een groep te paard en een groep te voet, met de allerjongste ponyruitertjes aan de hand. Ze genoten van het mooie landelijke Averlo en de fijn berijdbare zand- en bospaden bij een stralend herfstzonnetje. Onderweg ontmoetten de ruiters de wandelaars bij de fam. Smale, voor een gezamenlijke pauze met een hapje en een drankje. Vervolgens werd het andere deel van Averlo verkend en eindigde de rit bij de fam. Willemsen te Averlo.  Daar werd de dag afgesloten met een heerlijk stamppotbuffet van de fam. Grootentraast. De leden danken gastvrij Averlo!

Om alvast te noteren:

– de worstenactie zal plaats vinden op 12 januari aanstaande

– ons jaarlijkse concours hipique zal plaats vinden in het weekend van 25/26 mei.

Van harte aanbevolen!