Informatieavond Voorzieningenhart

VoorzieningenHart WesepeLaat u mening horen tijdens de informatieavond Voorzieningenhart

De Stuurgroep Voorzieningenhart luistert graag naar de mening van de inwoner van Wesepe. Er is hard gewerkt aan het bekijken van mogelijkheden om  ergens in Wesepe een Voorzieningenhart te realiseren. Op 1 november is weer een informatieavond in het Wapen van Wesepe over de stand van zaken. Dan mogen de Wesepenaren kiezen waar hun voorkeur naar uitgaat en waarom. De avond begint om 19.30 uur.

De inloopavond  eind maart heeft voor de Stuurgroep Voorzieningenhart veel informatie opgeleverd waarmee ze mee aan de slag is gegaan Dat er wat moet gebeuren in Wesepe voor de toekomst is duidelijk. We willen allen graag dat de school en de kinderopvang blijft. Om aan de wensen en eisen te kunnen  blijven voldoen op het gebied van onderwijs, sport, ontmoeting en cultuur zal er vernieuwd moeten worden. De structuurgroep streeft naar één plek waar meerdere voorzieningen zijn en die van elkaars diensten en faciliteiten gebruik kunnen maken. Uit de stuurgroep zijn vier werkgroepen geformeerd.

De werkgroep Vastgoed heeft een aantal locaties bekeken die mogelijk geschikt zijn. Daarvan zijn de voor en nadelen op een rijtje gezet.

De werkgroep Organisatie houdt zich bezig met het bestuderen van de structuur die het beste bij zo’n voorzieningenhart in Wesepe past. Daarvoor wordt ook gekeken naar dorpen om ons heen die al zo’n een multifunctionele accommodatie hebben.

De werkgroep Exploitatie bekijkt de mogelijkheden en kansen om van elkaars diensten gebruik te maken en wat het allemaal gaat kosten en kan opbrengen

De werkgroep Communicatie moet zorgen dat iedereen in het dorp zo goed mogelijk geïnformeerd wordt en dat de betrokkenheid van de inwoners groot blijft.

Daarom wordt er nu weer een informatieavond georganiseerd om de Wesepenaren in te lichten en bij eventuele besluiten te betrekken. Samen kunnen er stappen richting de toekomst worden gezet. Dus nogmaals: Er wordt echt naar de inwoners geluisterd dus laat uw mening horen en kom DONDERDAG 1 NOVEMBER naar de INFO-AVOND in het Wapen van Wesepe. Aanvang 19.30 uur met inloop, start 19.45 uur.

 

Scroll to Top