Bouwen in Wesepe

Een huis bouwen in Wesepe? Schrijf je in voor een kavel!

Bouw nu jouw vrijstaande of twee-onder-een-kapwoning in Wesepe! Dit najaar geeft de gemeente Olst-Wijhe zeven woningbouwkavels uit aan de Veldwachter. Landelijk wonen met goede voorzieningen in de buurt. Komt jouw woondroom hier uit?

Binnen de regels van het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan bepaal je zelf hoe je nieuwe thuis eruit gaat zien en door wie je het laat bouwen. Wil je meer weten? Lees de plannen en de brochure op www.woneninolst-wijhe.nl.

Informatieavond

Op woensdag 7 november van 18.30 tot 20.00 uur ben je van harte welkom in het Wapen van Wesepe voor  de informatieavond. Hier krijg je informatie over de bouwmogelijkheden en de inrichting van de openbare ruimte. Deze avond vindt plaats voorafgaand aan de jaarvergadering van Plaatselijk Belang.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor een kavel van 7 tot en met 23 november. Dit kan tijdens openingstijden van onze balies in het gemeentehuis in Wijhe of het Holstohus in Olst. Kijk voor meer informatie en het inschrijfformulier op www.woneninolst-wijhe.nl.

 

Scroll to Top