Dagje Leeuwarden vrijdag 7 september

Het voorlopige programma voor vrijdag 7 september naar Leeuwarden omvat: Vertrek 08.00 uur met bus vanuit Wesepe. In de ochtend gaan we na de koffie een rondvaart maken op een open boot door de grachten. Vervolgens wandelen we een stukje door de stad met o.a. bezoek aan een museale grutterswinkel. Dan zijn we alweer toe aan de lunch. Na de lunch gaan we naar het Fries museum naar de tentoonstelling van Escher. Vervolgens bezoeken we nog een aantal highligts van de stad waaronder post plaza (oud postkantoor), een paar leuke winkelstraatjes en we brengen een bezoek aan de Blokhuis poort.

De uitleg volgt natuurlijk in het Fries/Nederlands. Kortom er is genoeg te zien in Leeuwarden om er een leuke dag van te maken. Er hebben zich tot nu toe circa 30 dames aangemeld. Lijkt je dit leuk dan is opgave nog mogelijk bij: Wilma Eskes tel.  06-33844556, Alice Brinkman 0570-531290. Of Arnita van der Weerd 038-3375771 of via mail wilmaeskes8124@gmail.com of arnitavdweerd@aamw.nl De totale kosten zullen circa € 65,00 bedragen (De Escher tentoonstelling is relatief duur). Na het uitje, gaan we voor wie dat wil, in Wesepe nog wat eten, ook daarvoor is opgave gewenst. De kosten hiervan zijn nog niet bekend en worden apart afgerekend.

Scroll to Top