Zondag fietstocht Labor!

Op zondag 8 juli is er weer de jaarlijkse fietstocht van Labor voor het hele gezin! Start tussen 11 en 11.15 uur op het Dorpsplein. Na afloop BBQ (ook voor niet-fietsers) Ook niet leden zijn alleen of met het hele gezin van harte welkom, wij vragen wel na afloop als het goed bevallen is om lid te worden, eerste jaar gratis en daarna 12,50 per jaar.

De fietscommissie zal een mooie route uitzetten met als eindpunt ……… om ongeveer 15.15 uur. Hier staan de drankjes en de barbecue klaar om er een gezellige middag van te maken. We starten tussen 11.00 en 11.15 uur vanaf het kerk/dorpsplein in Wesepe. Onderweg wordt er voor koffie met koek gezorgd en een warme versnapering. De route zal niet te lang zijn zodat ook de kinderen mee kunnen fietsen. Zoals altijd zijn er geen kosten aan verbonden en is het eerste stukje vlees van de barbecue voor de fietsende leden gratis. Daarna zal er een bijdrage gevraagd worden voor nog een stukje heerlijk vlees en de genoten consumpties. Het zou leuk zijn als we weer net als in vroegere jaren met een grote groep jong en oud op pad kunnen gaan. Tot zondag 8 juli om 11 uur op het kerk/dorpsplein.

Niet fietsen, maar wel zin in BBQ? Dan ben je vanaf 15.15 welkom op het eindpunt. Een berichtje naar info@laborwesepe.nl dan mailen wij je het adres van het eindpunt.