Zomerfeesten Wesepe 10, 11, 12 augustus

Oud en vertrouwd De Zomerfeesten staan weer voor de deur, dat betekent: ‘Altied feest!’ Ook dit jaar staan er uiteraard weer vertrouwde onderdelen op het programma, zoals: het vogelschieten, de cross, de kinderspelletjes, de oecumenische kerkdienst, de brommertoertocht en de bekendmaking van de Wesepenaar van het jaar.

Sportieve elementen Dit jaar keren de sportieve activiteiten ook weer terug. Op zaterdagmiddag vindt de watervolleybal plaats (dit jaar ook met een aparte poule voor de jeugd) en op zondagochtend kan er worden meegedaan aan de mountainbiketocht en de crossloop.

Nieuw: Crossfestival en lunchbuffet voor het hele dorp Iets nieuws is er ook zeker weer te vinden op het feestterrein. De hele zaterdagmiddag en –avond is op de schop gegaan. Vanaf 15.00 uur is het terrein veranderd in een heus festivalterrein. Een buitenpodium met meerdere bands en artiesten, beugelbar met uitzicht over het crossterrein en een proeversweide.

Zondagmiddag beginnen we met z’n allen aan een gezamenlijk lunchbuffet. Zo uit de kerk, vanuit de crossloop of mountainbiketocht aanschuiven. Of voor het vogelschieten nog even met de buurt of je vriendengroep een goede bodem leggen. Jij komt toch ook?

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.zomerfeestenwesepe.com 

Opgavestrook Lunchbuffet voor het hele dorp

Zondagmiddag 12 augustus van 12.30 – 14.00 uur

(Kinderen tot 12 jaar € 5,00 en volwassenen € 7,50)

NAAM: _________________________________________

AANTAL PERSONEN: ____________________________

Het strookje kan worden ingeleverd bij Marian Jalink (Sichemstraat 1)

voor 4 augustus 2018  

*Uiteraard kun je je ook opgeven via www.zomerfeestenwesepe.com

Thema oecumenische ” kermisdienst” Zomerfeesten Wesepe: Goed Verbonden? Op zondag 12 augustus wordt er, zoals gebruikelijk, geen eredienst gehouden in de Nicolaaskerk, maar vindt er een oecumenische dienst plaats in de tent van de Zomerfeesten Wesepe. Aanvang 11.00 uur.
Het thema van de dienst is: Goed Verbonden? We kennen het, storen ons eraan of doen enthousiast mee in de drukte van het sociale contact. Nee, we gaan niet op de koffie, maar sturen wel even een appje, een tweet, een Facebookberichtje. Zo gaat dat toch tegenwoordig? Vult u uw tijdlijn ook helemaal? Of voelt u zich misschien wel eenzaam omdat u de tijdlijnen van anderen leest, maar verder niemand ziet. Bouwen we daarmee een gemeenschap op? Als we feesten zoals op de Zomerfeesten in Wesepe dan zien we elkaar, spreken met elkaar, drinken wat met elkaar en merken we dat we verbonden zijn door de gemeenschap en dit feest. De vraag is of we die verbondenheid ook voelen. Bij de kermisdienst gaan we kijken, vieren en luisteren of we goed verbonden zijn. De voorgangers zijn: dominee Martje Veenstra-Oving en geestelijk verzorger Godelieve Pieper. U bent van harte welkom bij deze dienst.

Scroll to Top