Wandeldriedaagse 1,2,3 augustus

Plattelandsvereniging Labor organiseert alweer voor de drieëntwintigste keer de wandel driedaagse en wel op 1, 2 en 3 augustus. De start vindt plaats tussen 18.30 en 19.00 uur op verschillende locaties. Woensdag 1 augustus is de start bij het “Het Wapen van Wesepe” Kreikenlaan 8 te Wesepe. Hierbij wordt het startschot gelost door Jennie Wonink, Wesepenaar van het jaar 2017. Donderdag wordt gestart bij Fam. Flierman, Midlijkerdijk 5 in Averlo. Vrijdag is de start en finish bij Anton en Annet Niemeijer aan de Kreikenlaan 10 te Wesepe.

Ook dit keer is het mogelijk om de 5 of de 10 km te lopen. Onderweg krijgt iedere deelnemer een appel en is er drinken. De wandelcommissie is er wederom in geslaagd prachtige routes uit te zetten. Woensdag lopen we over Malbergen en vervolgen de tocht richting Boxbergen. Donderdag wordt er gelopen in de prachtige natuur van Averlo (rond het kanaal) en Diepenveen. Tot slot wordt er op vrijdag gewandeld in het buitengebied van Wesepe namelijk op Heetens grondgebied rond de Zonnenbergen. Hierbij vertrekken de lopers van de 10 km als eerste en wel om 18.30 uur en de 5 km vertrekt om 19.00 uur. De wandel driedaagse wordt afgesloten met een blarenbal met gezellige muziek bij Anton en Annet Niemeijer in de blarenschuur. Voor alle deelnemers, die minimaal 2 avonden hebben gelopen is er een prachtige medaille, welke wordt uitgereikt door de Wesepenaar van het jaar 2017. Voor de jeugd is er een springkussen en worden er leuke films vertoond. Wederom is de ijskar aanwezig en kunnen de deelnemers genieten van een verkoelend drankje. Onder de kinderen die tenminste 2 avonden hebben meegelopen en op vrijdagavond aanwezig zijn, is er een verloting met prachtige prijzen. Kortom de kinderen hoeven zich niet te vervelen! De kosten bedragen € 4,00 p.p. voor drie avonden. Komt allen op 1, 2 en 3 augustus!