Verslag bijeenkomst “Slimmer met geld” in Wapen van Wesepe

Slimme bespaartips van Eef van Opdorp, bekend van ‘Uitstel van executie’

Wist je dat je maandelijks gemiddeld 100 euro kunt besparen? Bijvoorbeeld op je telefoonrekening, je energierekening of je televisie- en internetabonnement? Hoe je dat doet? Gewoon, even een telefoontje er aan wagen en vragen om korting. Of zeggen dat je je abonnement opzegt.

Deze, en meer, tips gaf Eef van Opdorp, bekend van het Tv-programma ‘Uitstel van executie’op maandag 28 mei in het Wapen van Wesepe tijdens de workshop Slimmer met geld van Rabobank Salland. Het meest belangrijk is om eerst goed in beeld te hebben hoeveel er maandelijks eigenlijk binnenkomt en uitgaat. En dan goed kijken waar je op kunt besparen. Het makkelijkst en meeste kun je besparen op je boodschappen en abonnementen.

Rabobank Salland gaf vervolgens handvatten om te starten met het opbouwen van een buffer voor later. Ruim 60 klanten waren aanwezig om te luisteren naar het enthousiaste verhaal van Eef en gingen naar huis met een slim schriftje en een huishoudboekje om vervolgens zelf aan de slag te gaan.

 

Scroll to Top