Open dag Carrosseriebouw Jansen Wesepe

Carrosseriebouw Jansen opent 16 & 17 juni weer zijn deuren voor het publiek

Neem een kijkje in de keuken van Carrosseriebouw Jansen!

Vindt u klassiekers onweerstaanbaar? Tijdens de open dagen op 16 & 17 juni 2018 krijgt u van 10:00 tot 17:00 de kans om alle facetten van het bouw- en restauratieproces te bekijken. Van vergeten chassis naar een schitterende automobiel. U kunt zelf het hele proces ervaren met een nieuwe editie van het “Jansen bouwpakket”.

Tegen een achtergrond van Bentleys, Ferrari’s en Rileys worden alle dimensies van het restaureren van een oldtimer uitgelegd. Apparaten en gereedschappen uit lang vervlogen tijden worden gedemonstreerd en vooroorlogse auto’s staan in verschillende fases van restauratie klaar. Van lassen en slijpen tot het gepoetste eindresultaat.

Met het bouwpakket doorloopt u verschillende stappen van het restauratieproces: zetten, klinken, puntlassen, schuren en spuiten. Het bouwpakket zal tegen een kleine vergoeding beschikbaar zijn. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan het team “Tukkers noar de top” dat deelneemt aan het evenement van stichting Klimmen tegen MS. Het zet zich in voor een uitstekend doel. Het team wil een bijdrage leveren aan de strijd tegen MS en beklimt op 10 juni 2018 de Mont Ventoux. Ze willen hiermee geld ophalen voor MS onderzoek en meer zichtbaarheid geven aan deze ernstige ziekte.

Heeft u interesse in oldtimers? Bent u benieuwd hoe een restauratie nu eigenlijk uitgevoerd wordt? Of wilt u gewoon een kijkje nemen bij Carrosseriebouw Jansen? U bent van harte uitgenodigd!

Scroll to Top