Zomerfeesten Wesepe 10-11-12 aug 2018

Jaarlijkse ‘collecte’, dit jaar voor het eerst mogelijkheid tot automatisch incasso.

Stichting Zomerfeesten Wesepe organiseert al 43 jaar een dorpsfeest voor jong en oud. Ieder jaar zetten vele vrijwilligers zich in om een fantastisch (feest)weekend te organiseren. Het programma proberen we zoveel mogelijk af te stemmen op de verschillende doelgroepen uit Wesepe en omgeving.

Wij streven erna om de kosten voor de verschillende activiteiten zo laag mogelijk te houden en voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk te houden. Dit is mede mogelijk door de bijdragen van lokale ondernemers (sponsoring), maar ook zeker door de bijdragen van de bewoner(s) tijdens de jaarlijkse ‘collecte’.

Zoals u gewend bent, komen wij altijd ieder jaar in juni langs met de lijsten. Dit jaar komen wij wederom bij u langs, maar dan vragen wij u om een automatisch incasso aan de Stichting Zomerfeesten Wesepe te verlenen. Wij hebben de afgelopen jaren gemerkt dat mensen tegenwoordig minder thuis zijn, maar ook vaak geen contant geld in huis hebben. Door het invoeren van de jaarlijkse automatisch incasso kost het u en ons minder tijd.

Wilt u liever geen gebruikmaken van de automatische incasso, maar wilt u jaarlijks contact een bijdrage geven dan blijft dat uiteraard ook mogelijk. Dit kunt u kenbaar maken aan onze vrijwilligers die bij u in juni langs komen. U bepaalt natuurlijk geheel zelf wat uw jaarlijkse bijdrage is.

We hopen op uw blijvende (financiële) steun. U doet toch ook mee?

Scroll to Top