Voorbereidingen Het Elshoffeest weer in volle gang! 

Ook dit jaar zal het Elshoffeest u weer voorzien van een fantastisch programma. Het Elshoffeest zal plaatsvinden in het weekend van 8, 9 en 10 juni.

Vrijdag
Vanaf 19:00 uur is de kermis geopend en om 19.30 start het Elshofse kampioenschap touwtrekken. Om 19.30 start ook de kidscross (opgave via www.elshoffeest.nl). In de tent zal clown Knapie om 20.00 uur zijn kunsten vertonen. Om 22.00 uur is er in de tent onze WILD WILD WEST PARTY mmv La Liberte drive-in show en doe je cowboy kunstjes op de rodeo stier!

Zaterdag
We starten om 09.00 met de trekkerslep. Om 10.00 uur is er voor de kids het houtdorp en om 13.00 begint het volleybal (opgave via www.elshoffeest.nl en schotelschieten. Ook de kermis is vanaf 13:00 uur geopend. Om 22.00 uur speelt Live Band Kroepin het dak van de tent, u bent van harte welkom!

Zondag
Natuurlijk is er op Zondag ons crossmotor spektakel en Elspop! Om 11.00 uur starten de mannen met het opwarmen van hun motoren en om 13.00 uur gaat het crossmotorspektakel van start! Tijdens Elspop treed Milennium Showband op!

Voor meer informatie en opgave voor de verschillende activiteiten kunt u terecht op onze website www.elshoffeest.nl

Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina www.facebook.com/Elshoffeest en vergeet niet onze pagina te liken!

Scroll to Top