Muzieklessen

In januari 2018 is Labor gestart met muzieklessen accordeon, keyboard en kerkorgel bespelen. Dit vindt plaats elke week op woensdagavond in het Wapen van Wesepe en is voor jong en oud. Ook voor kinderen dus! Er is nog ruimte!

De lessen van Labor gaan verzorgd worden door Stefan Potman. Stefan studeerde in 2011 af aan het conservatorium van Enschede. Naast het vak van uitvoerend en lesgevend musicus is hij organist van de protestantse kerk in Laren. Samenspel tussen docent en leerling is erg belangrijk in zijn muzieklessen. Uit ervaring weet hij dat een ontspannen, goede werksfeer belangrijk is in de lessen. Het aantal leerlingen per les zal niet groter zijn dan twee. Stefan heeft dus nog ruimte op de woensdagavond, dus schroom niet, geef je op! Voor meer info en opgave kunt u contact opnemen met Hans Toorneman, tel. 06-13304446 of via toorneman@kpnmail.nl

Scroll to Top