Woestijnrally zondag 17 juni 2018

Op zondag 17 juni 2018 wordt in Wesepe wederom de WoeStijnRally georganiseerd. Editie 2013 en 2015 waren een groot succes en mede daarom vindt dit jaar editie 2018 ook weer plaats. De WoeStijnRally is een puzzelrit met de auto, trekker, brommer of fiets. De route van de rally gaat door de wijde omgeving van Wesepe en voert de rijders langs alle mooie plaatsen, binnen en net buiten de gemeente Olst-Wijhe. Bezoek ons ook op Facebook en Instagram en like de pagina’s. Op deze manier blijft u volledig op de hoogte van dit prachtige evenement. Voor de wandelaars en vroege vogels is er ook een mogelijkheid een route lopend af te leggen. Wij kleden het geheel aan met als thema “WOESTIJN”

Start van de rally en de finish is bij Het Wapen van Wesepe. Rond het Wapen van Wesepe worden tal van andere activiteiten georganiseerd o.a.

–        Groot zomers terras in Oosterse sfeer.

–        Muziek rondom het terras met medewerking van top 100 rock/pop coverband Kabaal en NilSound

–        Roofvogel demonstratie Valkerij Rijssen met o.a. de mascotte Harly    van Go Ahead Eagles

–        Springkussen en Sallands grootste zandbak voor de kinderen.

Programma

10.30 uur   Ontvangst met koffie voor de deelnemers

11.00 uur   Aanvang Rally

14.00 uur   Live muziek Kabaal en NilSound op het plein

(tijden demonstratie Valkerij Rijssen nog niet bekend)

15.30 uur   Einde Rally

16.00 uur   Prijsuitreiking

16.00 – ? uur gezellig na borrelen

Deelname aan de Rally kost € 15,00 per volwassen deelnemer. Er moeten minimaal 2 volwassen deelnemers in 1 auto zitten. Iedereen kan deelnemen aan de rally. Er is wel een maximum aantal deelnemers. Opgave kan via woestijnrallyinschrijvingen@outlook.com

Sponsor worden

U bent al officieel sponsor voor € 50,00 Als sponsor wordt uw bedrijfslogo geplaatst op het routeboekje, Facebook, Instagram en bij de start- en finish. Ook kunt u met een auto en 2 volwassenen meedoen aan de Woestijnrally (inclusief consumptiebonnen voor onderweg)

woestijnrallyinschrijvingen@outlook.com

Doe mee en steun de Stichting Care4BrittleBones. De opbrengst van de hele dag komt ten goede aan de stichting Care4BrittleBones. Meer informatie over de stichting is te vinden op: www.care4brittlebones.org Bezoek ons ook op Facebook en Instagram en like de pagina’s. Op deze manier blijft u volledig op de hoogte van dit prachtige evenement.

Alvast bedankt voor uw aanmelding en steun voor dit belangrijke doel.

Scroll to Top