Heel Wesepe aan de zonnepanelen

 

Een mooi aanbod voor de buurt op donderdag 12 april in zalencentrum Het Wapen van Wesepe.

In Wesepe valt nog veel energiewinst te halen. Goed voor het klimaat én voor de portemonnee. Er is een team van enthousiaste bewoners opgestaan dat hier werk van wil maken. Op 12 april presenteren zij hun plannen tijdens een informatiebijeenkomst van 20.00 uur tot 22.00 uur. De eerste stap van het team: bij iedereen in Wesepe zonnepanelen op het dak.

Mooi aanbod

Bewoners krijgen ook voorlichting over hoe ze inzicht kunnen krijgen in hun eigen energieverbruik, en wat ze allemaal kunnen doen om hun huis energiezuiniger te maken. Een aantal buurtgenoten wekken al zelf energie op. Zij geven dit door middel van de actie ZONNEKRACHT met behulp van zonnebloemborden aan, die de afgelopen weken in heel Wesepe zichtbaar waren. Op het bord staat hoeveel geld zij, dankzij de zonnepanelen, besparen op hun energierekening. Op 12 april zijn er twee leveranciers van zonnepanelen aanwezig die meer informatie kunnen geven. Deze leveranciers hebben ook een mooi aanbod voor de buurt.

Meer informatie

Voor meer informatie zie www.buurkracht.nl/wesepe . Hier houdt het team je op de hoogte van zijn acties en activiteiten. Op deze site kunnen bewoners van Wesepe ook laten weten of ze bij de bijeenkomst aanwezig zijn (dit is niet verplicht, maar wel fijn voor de organisatie). Inwoners uit de buurt die niet in Wesepe wonen en ook samen in hun buurt energie willen besparen, zijn ook van harte welkom of kunnen contact opnemen met Eline Liezen via eline@buurkracht.nl.

Volg binnenkort ook de website http://duurzaam.wesepe.nl. Op deze website gaat groep 7/8 van de ABosschool jullie op de hoogte houden van alle duurzame ontwikkelingen in ons mooie dorp!

Scroll to Top