Papier eruit Compost erin

Tijdens de oudpapieractie op 31 maart bij de familie Niemeijer aan de Kreikenlaan wordt in Wesepe ook de Compostdag gehouden. Papier eruit en Compost erin voor wie dat wil. De actie start om 9.00 uur (tot 12.00 uur) Maar pas op want Op=OP en maximaal 2 zakken per voertuig..

De gemeente Olst-Wijhe en ROVA  stellen voor elk huishuiden van de gemeente de compost gratis beschikbaar Met deze actie worden de inwoners bedankt voor hun inspanning om het gft goed te scheiden. Alleen goed gescheiden gft kan worden gerecycled tot duurzame producten zoals groen gas en compost.

Compost: het begint met afval scheiden

Veel van ons afval bestaat uit waardevolle grondstoffen. Van glas, oud papier en plastic verpakkingen maken we bijvoorbeeld nieuw glas, nieuw papier en allerlei plastic producten. Ook gft-afval kunnen we recyclen tot nieuwe duurzame producten, zoals groen gas en compost. Maar wàt we ook maken van uw afval, het kan alleen worden gerecycled als u thuis uw afval scheidt; 100% gescheiden = 100% gerecycled!

Locatie: Dominee E. Kreikenlaan 10, Wesepe

Tijd: zaterdag 31 maart  van 09.00 tot 12.00 uur

Op www.rova.nl/compostdag staat alle informatie over de actie vermeld.

 

Scroll to Top