Papier eruit compost erin zaterdag 31 maart

Papier eruit Compost erin! Tijdens de oudpapier actie op zaterdag 31 maart bij de familie Niemeijer aan de Kreikenlaan wordt in Wesepe ook de Compost dag gehouden. Papier eruit en Compost erin voor wie dat wil. De actie start om 9.00 uur (tot 12.00 uur). Maar pas op want Op=OP en maximaal 2 zakken per voertuig. De gemeente Olst-Wijhe en ROVA stellen voor elk huishuiden compost gratis beschikbaar Met deze actie worden de inwoners bedankt voor hun inspanning om het GFT goed te scheiden. Alleen goed gescheiden GFT kan worden gerecycled tot duurzame producten zoals groen gas en compost.

Compost: het begint met afval scheiden. Veel van ons afval bestaat uit waardevolle grondstoffen. Van glas, oud papier en plastic verpakkingen maken we bijvoorbeeld nieuw glas, nieuw papier en allerlei plastic producten. Ook gft-afval kunnen we recyclen tot nieuwe duurzame producten, zoals groen gas en compost. Maar wát we ook maken van uw afval, het kan alleen worden gerecycled als u thuis uw afval scheidt; 100% gescheiden = 100% gerecycled! Op www.rova.nl/compostdag staat alle informatie over de actie vermeld.

Scroll to Top