De verschrikkelijke schoolmeester

Vrijdagavond 6 april & zondagmiddag 8 april spettert Jong Tempo van het toneel met ‘De verschrikkelijke schoolmeester’, gebaseerd op het bekende boek van Dolf Verroen. Een spannend verhaal met gelukkig ook heel veel humor…: Wapen van Wesepe Aanvang: vrijdag 6 april 20.00 uur / zondag 8 april 14.00 uur Entree € 5,- (volwassenen) € 2,50 (4 t/m 12 jaar) | Save the date!

De klas van Tina en Tony krijgt voor het eerst een meester: de beroemde ruimtevaartdeskundige Boris Bulder. En ze hadden nog wel zo’n lieve juf. Maar als de nieuwe meester de klas binnenkomt, schrikken ze pas echt. Want hij is nog verschrikkelijker dan ze dachten. Hij eist orde, gehoorzaamheid en tucht en wie niet luisteren wil, hangt de meest afschuwelijke straffen boven het hoofd. Hij draait zomaar aan je oor of slaat met een stok op je billen als je praat tijdens de les. En wie iets doet wat niet mag, bungelt de rest van de dag in een kooi aan het plafond of wordt vastgezet in de opletklem…!

Tot verbijstering van de leerlingen vinden de meeste ouders de nieuwe meester een prima kerel en zijn aanpak wordt zowaar bewonderd: eindelijk gaan hun kinderen goed luisteren en leren! Tijd voor opstand, dus. De kinderen bedenken een plan om voor eens voor altijd van de verschrikkelijke Bulder af te komen… en hoe!

 

 

Scroll to Top