Dorpsquiz (DQ) Wesepe

Morgen komt het bestuur van DorpsQuiz Wesepe voor de eerste keer bijeen. De dorpsquiz is een initiatief van Jessica Kloosterboer en wordt mede mogelijk gemaakt door wesepe.nl en Stichting Dorpskrant Wesepe. Voor het ontwerp van de huisstijl / logo willen we graag Paul Olsman bedanken voor zijn creativiteit. Het logo bestaat zoals je ziet uit een “Q in een D”, de warme kleur zal ook op de website en in het quizboek worden gebruikt.

Klik op het logo om alvast een voorproefje te krijgen van de nieuwe website. Daar vind je al wat meer informatie over hoe de Dorpsquiz eruit zal gaan zien.

We zoeken echter nog sponsoren! Kan en wil jij ons ook helpen? Zonder extra steun is er geen DorpsQuiz mogelijk. Stuur een berichtje naar dorpsquiz@wesepe.nl voor meer informatie.

Scroll to Top